Spectacole pentru toate vârstele la Teatrul Coquette

“Nopțile Barbare” va fi pus în scenă vineri, 14 septembrie, de la ora 20.00. Spectacolul este o adaptare liberă după ”1001 Nopți”, un spectacol delicat și totodată dur, care cuprinde și mult umor. Regele Șahriar (Ovidiu Ușvat), celebrul tiran care își trimite soțiile la decapitare la ivirea zorilor, este vindecat de cruzime, de paranoia, care a pus stăpânire pe el și de frica de a fi mereu trădat și înșelat, de fermecătoarea Șeherezada (Ruxandra Bălașu), prin poveștile ei.  Acest spectacol este interzis minorilor sub 16 ani. 

Sâmbătă, 15 septembrie, vine și rândul copiilor, care pot urmări ,,Greierele și Furnica”, de la ora 11.00. Binecunoscuta fabulă este povestită cu umor și cu istețime pentru cei mici. Greierele, foarte pasionat de muzica lui, nesocotește venirea iernii.

Când dă de greu el va apela la strângătoarea Furnicuță Fifi, care îl va trece prin niște probe de hărnicie. Dar este Greierele chiar atât de leneș cum se spune, sau poate că “munca” lui este muzica?  Este un spectacol despre generozitate, prietenie și artă.

Tot sâmbătă, de la ora 20.00, are loc avanpremiera spectacolului ,,Adăpostul”.

Două personaje – o singură poveste, două lumi în conflict, o moarte misterioasă. O anchetă sentimentală despre două iubiri neîmplinite şi o victimă nevinovată. O ingenioasă şi surprinzătoare confruntare aparent socială şi politică, dar care descoperă avatarurile sentimentale prin care cei doi eroi se dovedesc  simple victime ale propriilor limite.

,,Califul Barză”, spectacolul inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și dramatizarea basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff, va fi pus în scenă duminică, 16 septembrie, de  la ora 11.00. Este o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, care vor avea parte. Cu siguranță, de o porție bună de râs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.