Kaufland România: Din stradă, la Jocurile Olimpice

150 de copii învață baschet 3×3, noua disciplină olimpică, de la cel mai titrat jucător al lumii, Dușan Bulut. Cvadruplul campion mondial susține în București un camp de baschet dedicat copiilor și tinerilor până în 18 ani. ‚‚Bulut Hoops” face parte din proiectul ,,Din stradă, la Jocurile Olimpice”, finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.instaredebine.ro).

Evenimentul are loc până pe data de 11 septembrie 2018, în parcarea centrului comercial Kaufland București Vitan (str. Răcari, nr. 5). 

,,Programul <<În stare de bine>> a fost creat pentru toate ONG-urile care dezvoltă proiecte în domeniile cultură, sport și viață sănătoasă – domenii esențiale pentru un stil de viață deplin. Proiectul <<Din stradă, la Jocurile Olimpice>> este unul dintre cele care au primit finanțare în cadrul acestui program, prin intermediul căruia baschetul 3×3 – o nouă disciplină olimpică – ajunge mai aproape de peste 500 de copii și tineri din România. Sportul este esențial la vârste fragede pentru o dezvoltare armonioasă și e important să îl încurajăm dacă vorbim de un stil de viață sănătos”, a declarat Valer Hancaș, Director de Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.

Toți cei 150 de copii participanți la camp sunt invitați în zilele de 12 și 13 septembrie să urmărească antrenamentele oficiale ale echipelor participante la FIBA 3×3 Europe Cup – Campionatul European de Baschet 3×3, care se va disputa în zilele de 14-16 septembrie la Circul Metropolitan din București.

#ÎNSTAREDEBINE este un program de finanțare ce oferă granturi nerambursabile în valoare totală de 1 milion de euro organizațiilor neguvernamentale din România pe parcursul anului 2018. Programul este susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societații Civile (FDSC).

Obiectivul programului este creșterea calității vieții locuitorilor din comunitățile rurale și urbane, prin sprijinirea inițiativelor culturale, sportive și a activităților de promovare a unui stil de viață sănătos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *