Globalworth aduce Starbucks în Globalworth Campus

Globalworth, cel mai important investitor pe piața de birouri din Europa Centrală și de Est, a semnat un contract de închiriere cu Starbucks pentru deschiderea unei cafenele în clădirea Tower 1 din complexul de birouri Globalworth Campus.

„Atunci când dezvoltăm un proiect, pe lângă spații de lucru gândite în funcție de personalitatea chiriașilor noștri, avem în vedere să le oferim și o serie de facilități în imediata apropiere a biroului, sporindu-le astfel confortul. Completăm astăzi oferta de retail din Globalworth Campus cu o nouă cafenea Starbucks, unul dintre cele mai îndrăgite branduri din România, care urmează să fie inaugurată până la finalul acestui an”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth.

„Ne bucurăm să aducem împreună cu Globalworth experiența Starbucks aproape de chiriașii din complexul de birouri care poartă numele celei mai importante companii de investiții imobiliare. Așteptăm cu nerăbdare să îi primim pe clienți în noul spațiu unic, cu un design natural, cafea arabica de cea mai bună calitate, pregătită de baristas pasionați, cu experiență. Suntem convinși că Starbucks va deveni în scurt timp un punct de întâlnire pentru antreprenori, parteneri de afaceri, o sursă de inspirație pentru proiecte, dar și un loc de relaxare alături de colegi, după o zi încărcată”, a adăugat Karol Zuradzki, Director Regional Starbucks România, Bulgaria și Serbia.

Noua cafenea Starbucks din Tower 1 va avea 200 de metri pătrați, iar deschiderea este programată pentru ultimul trimestru al acestui an. De asemenea, prima clădire de birouri din Globalworth Campus va integra și un restaurant Stradale, creat de Chef Foa alături de echipa Flavours, ce va aduce un nou concept pe piața locală, urban jungle, pe o suprafață de peste 600 mp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *