ENGIE aduce energia la Bucharest Street Food Carnival

ENGIE este partener al Bucharest Street Food Carnival, derulat la Romexpo, până pe 9 septembrie.

Compania are un stand dedicat, în care participanții  se pot încărca cu energie și experimenta delicii culinare reinventate de bucătari celebri la Chefs’Stage by ENGIE. Bucătari celebri vor face demonstrații culinare live, iar în pauzele pentru gătit vor avea loc discuții despre gastronomie, pasiune și responsabilitate.

Renumitul bucătar Nico Lontras, cunoscut pentru măiestria de a reinterpreta rețetele, va găti live în standul ENGIE sâmbătă (16:00 – 19:00) și duminică (17:00 – 20:00).

Vata de zahăr care te aduce înapoi în copilărie, cocktail-urile răcoritoare cu gheață carbonică sau preparatele reinventate de chef Nico Lontras pot fi savurate în tihnă de către toți cei care le spun prietenilor de pe Facebook sau Instagram că se află în standul ENGIE. În plus, participanții au șansa de a lua parte la o experiență unică, Dinner in the sky, și de a câștiga diferite produse promoționale.

Prin participarea ca partener la Street Food Festival și componenta de comunicare Rețete Reinventate by ENGIE, compania și-a propus să aducă experiența clientului mai aproape de produsele sale –  gaz şi  electricitate, nelipsite din fiecare casă pentru prepararea celor mai gustoase mese. ENGIE susține în acest an șapte evenimente din cadrul Street Food Festival Carnival, în Constanța, Craiova, Ploiești, Pitești, Brașov și București.

Până duminică, bucureștenii și nu numai vor gusta un mix unic de gusturi din peste 10 bucătării internaționale, într-o atmosferă cu ritmuri urbane și influențe etno, rock și alternative, susținută de concerte live și street shows. Toate acestea, sub umbrela fenomenului The Carnival – un fusion excelent între muzica live, gastronomie și entertainment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *