evoMAG: Noul an școlar începe cu PC-uri noi

Noul an școlar bate la ușă, iar părinții vor să le asigure copiilor toate mijloacele necesare pentru a putea învăța mai bine. Așa se face că în această perioadă vânzările de calculatoare au crescut cu aproape un sfert decât într-o perioadă obișnuită, arată datele evoMAG.

Interesant este faptul că românii înclină mai mult spre a cumpăra un sistem desktop clasic și nu un laptop, cum arătau trendurile în alți ani. În plus, și bugetul alocat de părinți a crescut cu 10% față de 2017 și a ajuns la aproximativ 2.000 de lei pentru un sistem desktop complet, dar și o imprimantă. Aici, promoțiile au un rol important – licența Windows gratuită, livrare gratuită, garanție extinsă sau achiziții în rate direct de la retailer.

Pentru a le da o mână de ajutor părinților, evoMAG oferă reduceri substanțiale, de până la 60%, la peste 3.500 de produse prin campania „Back to School“. Astfel, până pe 9 septembrie, clienții evoMAG au parte de oferte foarte bune precum calculatoare ASUS la prețuri începând de la 799 lei sau calculatoare DELL la prețuri reduse cu 37%. Mai mult, multifuncționalele pornesc de la 169 de lei, tabletele de la 249 de lei, laptopuri la prețuri de 799 lei, iar unele monitoare sunt la jumătate de preț.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *