Nickelodeon: Zi de joacă fără televizor

Nickelodeon organizează în România prima ediție a evenimentului Ziua de Joacă, o zi departe de televizor și tehnologie.

Sâmbătă, pe 8 septembrie, România invită copiii și familiile lor să lase televizorul sau orice alt fel de ecran și să se alăture Zilei de Joacă. Astfel, în intervalul 10:00 și 12:00, canalul TV își întrerupe emisia pentru a face loc jocurilor și distracției în aer liber, într-un eveniment organizat special în Grădina Botanică. Accesul este gratuit.

Pe parcursul întregii zile (10:00-16:00), copiii și întreaga familie sunt așteptați cu o mulțime de activități distractive, alături de personajele lor îndrăgite, SpongeBob și Dora, the Explorer, în mărime naturală. Aceștia îi vor ajuta să se bucure de o zi petrecută în aer liber, departe de micile ecrane.  Participanții la eveniment vor putea alege să se implice în curse de alergare pentru copii, concurs – colecție de timbre cu premii constând în diverse obiecte promoționale Nickelodeon, sărituri în castelele gonflabile, Paw Patrol (pentru copii mici) și Nickelodeon (cu obstacole, pentru copiii măricei), sesiuni de Yoga pentru întreaga familie, disponibile din oră în oră și concert trupa PAM PAM.

Ziua de Joacă – o zi petrecută în aer liber, departe de micul ecran, a devenit un eveniment simbol pentru Nickelodeon în toată lumea. Ne bucurăm că putem să îl aducem anul acesta și în România. Credem foarte mult în importanța jocului în dezvoltarea copiilor, cu atât mai mult a jocului în aer liber. Ne face plăcere să încurajăm acest lucru și să fim alături de familii și în momentele de joacă”, spune László Szűcs, Head of PR & Communications, Viacom International Media Networks CEE.

Ziua de Joacă se organizează anual în țări din întreaga lume. În Europa, evenimentul s-a desfășurat până acum de două ori în Ungaria și de șase ori în Polonia, cu un mare succes de fiecare dată.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *