Târg de bunătăți românești la Kaufland  

Kaufland România deschide, la început de toamnă, cel de al 27-lea ,,Târg de bunătăți românești”. Acesta se va desfășura în parcarea magazinului Kaufland Mediaș, din Șos. Sibiului, nr. 81.

Târgul pune la dispoziția cumpărătorilor produse lucrate manual și bunătăți cu specific local și regional și va fi deschis între 6-9 septembrie, între orele 10:00 – 19:00.

În căsuțe de poveste, producătorii români comercializează o varietate de produse tradiționale și de sezon, precum: sucuri natural, miere și produse apicole, sculpturi din lemn, artizanat, dulciuri, curele si marochinărie, bulbi de flori, accesorii diverse, lucrate manual, ulei presat la rece, produse de panificație, kürtős kalács.

Prin această serie de târguri, Kaufland România sprijină producătorii locali să își aducă produsele mai aproape de români, oferindu-le gratuit spațiul de vânzare și întreaga logistică necesară, din pasiune pentru savoarea produselor autohtone.

Kaufland România a organizat de-a lungul timpului 26 de Târguri de bunătăți românești în întreaga țară și a sprijinit zeci de mici producători locali și regionali să își comercializeze produsele astfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *