Primul magazin online din România cu documente de HR profesioniste

Integra HR, companie clujeană de recrutare și consultanță în resurse umane, lansează IntegraHR Shop, primul magazin online din România cu proceduri de HR profesioniste, disponibile pentru descărcare imediată. Peste 40 de documente de resurse umane sunt disponibile, în prezent, în magazinul online, acoperind șase categorii principale: fișe de post, recrutare și selecție, orientare și onboarding, programe de dezvoltare, motivare și retenție, și administrativ.

Până la finalul anului, IntegraHR Shop va lista aproximativ 100 de proceduri de resurse umane. Prețurile produselor disponibile în magazinul online pornesc de la 100 de lei și ajung la 1.000 de lei.

În contextul digitalizării, în ultimii ani, am considerat necesar să trecem online o parte din procedurile de resurse umane pe care le ofeream deja în offline clienților noștri, care au înțeles, astfel, că impactul tehnologiei utilizate în HR este unul pozitiv asupra întregii activități a unei organizații”, spune Andreea Mureșan, Managing Partner Integra HR.

Clienții IntegraHR Shop sunt specialiști în HR, manageri și proprietari de afaceri mici și mijlocii, care își doresc implementarea rapidă și ușoară a procedurilor de resurse umane în vederea creării unor echipe performante și a retenției angajaților. Documentele oferite de magazinul online îi sprijină pe aceștia să transmită o imagine de angajator profesionist și îi ajută să economisească timp și bani din bugetele de HR.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *