Secom aduce în România brandul premium de ceaiuri TEALIA

Secom își completează portofoliul de suplimente alimentare și cosmetice naturale cu o nouă categorie de produse: ceaiuri premium cu ingrediente superioare, din gama TEALIA.

Secom comercializează de luna aceasta, în exclusivitate pe piața locală, 17 sortimente de ceai TEALIA: două varietăți de ceai negru, cinci sortimente de ceai verde, opt tipuri de ceaiuri din plante și două ceaiuri desert. Produsele TEALIA vor fi disponibile pentru început în magazinele Secom, pe www.secom.ro, în farmacii și magazine cu profil naturist partenere.

TEALIA este un brand reprezentativ pentru industria ceaiului din Sri Lanka. Produsele se remarcă prin calitatea superioară, influențată atât de ingredientele utilizate, culturile de ceai Pure Ceylon provenind din zone agroclimatice restrânse și controlate din Sri Lanka, cât și de procesul de producție tradițional care conservă proprietățile frunzelor de ceai, oferind o experiență autentică de consum și o aromă mai bogată.

Ceaiul din zona Ceylon (Sri Lanka) se bucură de o reputație deosebită, fiind considerat „cel mai curat ceai”, întrucât nu conține pesticide și nici substanțe chimice care pot afecta mediul și stratul de ozon. De altfel, ceaiurile din gama TEALIA sunt certificate de Rainforest Alliance, UTZ și „Ozone Friendly”, certificări ce confirmă respectarea celor mai înalte standarde de mediu. Totodată, ceaiul verde și negru TEALIA beneficiază de distincția „Ceylon Tea – Symbol of Quality”, acordată de instituția guvernamentală Sri Lanka Tea Board. Preocuparea pentru protejarea mediului înconjurător se reflectă și în ambalajele biodegradabile ale produselor TEALIA care respectă biodiversitatea, astfel contribuind la sustenabilitatea industriei de ceai din întreaga lume.

Diversificarea portofoliului Secom cu o nouă categorie de produse din aria health & wellness este o decizie strategică ce susține credo-ul nostru de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor. Ceaiurile premium TEALIA, cu ingrediente superioare și beneficii pentru sănătate, se integrează perfect în portofoliul Secom de produse naturale care astfel poate răspunde nevoilor variate de consum ale românilor și poate susține un stil de viață sănătos” a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom.

În prezent, portofoliul Secom include peste 400 de produse naturale premium, cu ingrediente de înaltă calitate, din trei categorii: suplimente alimentare, ceaiuri  și produse cosmetice naturale de ultimă generație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *