Rechizite pentru copiii din familii defavorizate

Plaza România în parteneriat cu organizația Mia’s Children colectează, până pe 30 septembrie, rechizite pentru copiii din familii nevoiașe, pentru care creioanele sau caietele sunt doar un vis. Clienții care vor să ajute micuții să înceapă anul școlar pregătiți și cu zâmbetul pe buze, pot aduce diverse obiecte școlare la containerul special, amplasat la parterul mall-ului, zona Rotonda. Puteți aduce: pixuri, creioane colorate, acuarele, cretă colorată, caiete, rucsacuri, penare, instrumente de geometrie.

La finalul campaniei, rechizitele vor fi distribuite de asociația Mia’s Children familiilor nevoiașe. Mia’s Children este o organizaţie non-profit, licențiată și acreditată în România, la baza căreia stă un vis: visul de a salva copiii și tinerii din Bucureşti și din zonele limitrofe, care au resurse limitate, sunt neglijați, abandonați sau abuzați.

Plaza România se implică frecvent în proiecte educaționale, care ajută la dezvoltarea copiilor români. Pe 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, a fost lansată campania de colectare de cărți pentru copiii din familii defavorizate, “O carte de la tine, un viitor pentru ei”, în colaborare cu Salvați Copiii. Până pe 1 iunie, de Ziua Copilului, au fost strânse peste 3.000 de cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *