Godot Cafe-Teatru se întoarce

 

Premiere, concerte, artiști contemporani și experiențe gastronomice inedite, din 6 septembrie, în noua stagiune Godot Cafe-Teatru.

Un bibliotecar înconjoară planeta căutând un personaj mitologic în spectacolul care deschide noua stagiune Godot Cafe-Teatru. Joi, pe 6 septembrie, de la ora 20:00, iubitorii de teatru sunt invitați să urmărească ,,Sub pragul de sus” – o extraordinară prezentare a unor dovezi impresionante, în interpretarea memorabilă a unuia dintre cei mai îndrăgiți actori din România, Răzvan Vasilescu.

Programul primelor reprezentații din noua stagiune este deja disponibil pe www.godotcafeteatru.ro, iar biletele pot fi achiziționate direct de pe site sau prin intermediul partenerilor de la MyStage.

Printre spectacolele proaspăt intrate în portofoliul Godot se numără comedia ,,Cai putere”, de Daniel Sandu (,,Un pas în urma serafimilor”), în regia lui Matei Lucaci-Grunberg. 

Seara de vineri, 7 septembrie, va fi marcată de un regal muzical marca Maria Răducanu. De la ora 22:00, artista a cărei voce a impresionat o lume întreagă va concerta pe scena Godot, interpretând piese din repertoriul sau bogat, în care doina românească se îmbină armonios cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creând o muzică profund emoționantă. Evenimentul va da startul unei serii de concerte programate în fiecare seară de vineri. Pe 14 septembrie, iubitorii de muzică live sunt invitați la SĂFTIȚA balkanik project by Marius Mihalache. De la ora 22:00, ritmurile vechi vor descrie într-o orchestrație modernă o lume a dorinţelor, a patimilor, a iubirii şi a trădării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *