Kids Land Fest va avea loc pe 1 și 2 septembie în parcul Kiseleff

Prima editie a Kids Land Fest – Superheroes edition 2018 își deschide larg porțile pentru copii și părinți în zilele de 1 și 2 septembrie, în parcul Kiseleff din Capitală.

Cei mici sunt așteptați să dea startul toamnei alături de super eroii lor peferați, care îi vor însoți într-o “călătorie” distractivă și foarte antrenantă, plină de aventuri. Pe parcursul acestei călătorii, copiii se vor bucura de spectacole de teatru, improvizație și magie, Science shows for kids, pictură pe față, ateliere de creație în aer liber (roata olarului, pictură pe apă, confecționat baloane cu aer cald, pictură puzzle-uri 3D, brelocuri fistichii, slyme, henna etc), jocuri distractive, demonstrații de dans, concursuri cu premii și multe surprize menite să întrețină buna-dispoziție la cel mai înalt nivel.

Ghizii celor mici pe tărâmul Kids Land Fest vor fi echipele de super eroii de la Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk, Blu Party – Super petreceri, cunoscutul scamator Cristian DeNis, Micii bucătari by Bistro Dorobanți, Edelweiss Center Dance Studio și partenerii lor.

Părinții sunt așteptați să pună “umărul” la distracția general și să se alăture și ei activităților celor mici. Și pentru că școală bate, practic, la ușă, părinții sunt invitați să vizitze și Education corner, unde vor găsi informații interesante despre parenting și nu numai de la experți în domeniu.

Cum distracția, ca și dragostea, trece până la urmă prin stomac, de la eveniment nu vor lipsi mâncarea bună, înghețata delicioasă, sucurile naturale și alte delicii făcute să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi. Pentru iubitorii de Shopping am pregătit o zonă numai bună de “clătit ochii”, zonă în care pot fi găsiți unii dintre cei mai îndrăgiți artizani români împreună cu ale lor creații unicat sau în serie limitată dedicate familiei și copiilor.

Pentru ca amintirile create la Kids Land Fest să poată fi luate acasă, Camera Luminoasă vine cu un Photobooth corner care va fi martorul celor două zile de distracție generală.

Intrarea la eveniment este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *