Grupul CEZ în România are un nou Country Manager

Ondřej Šafář este noul Country Manager și Președinte al Directoratului CEZ România. El a mai fost în conducerea CEZ România între 2005 și 2012, apoi a petrecut alți 6 ani la companii ale CEZ în Bulgaria și Turcia. Acum, Ondřej Šafář preia cârma operațiunilor locale ale Grupului în România.

“Sunt foarte fericit că am revenit în România după mai bine de șase ani. Mă bucur să observ că țara s-a dezvoltat și, mai precis, că operațiunile CEZ au înregistrat un progres remarcabil. Preiau conducerea unei echipe profesioniste și dedicate care deja își desfășoară activitatea la standarde înalte, iar misiunea mea este aceea de a consolida rezultatele și de a păstra statutul de partener de încredere pe piața locală al Grupului CEZ în România”, a declarat Ondřej Šafář, Country Manager și Președintele Directoratului CEZ România.

Ondřej Šafář îl înlocuiește astfel pe Martin Zmelik, care se va întoarce la sediul CEZ din Praga unde se va ocupa de proiecte strategice și transferul de soluții smart deja implementate în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *