Prima galerie de artă augmentată

Chiar dacă sunt precum ziua și noaptea, arta și tehnologia pot coexista într-un mediu gândit bine. Asta au făcut cei de la Globalworth care au pus la punct prima galerie de artă augmentată cu animații de video mapping din țara noastră.

„De-a lungul anilor, am construit o adevărată comunitate în clădirile noastre din zona Barbu Văcărescu, iar acum a venit momentul să îi dăm un nume. Art & Tech District este un proiect ambițios inspirat de modul în care partenerii noștri reușesc să inoveze constant. Ne ducem astfel mai departe promisiunea de a le oferi mai mult decât spații de birouri, de a crea un loc de socializare, în care să ne bucurăm împreună de noi experiențe. Tocmai pentru că inovația este parte din ADN-ul chiriașilor noștri, lansăm proiectul printr-o expoziție care integrează un mix între tehnologie și artă, inspirată de lucrările lui Victor Fota”, a declarat Georgiana Oltenescu, Head of Marketing & Communication la Globalworth.

Evenimentul ce face parte din Art & Tech District, o inițiativă culturală dezvoltată de Globalworth în parteneriat cu One Night Gallery, va avea loc, timp de 3 săptămâni, la Globalworth Tower.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *