Cristian Berea este noul Channels Director al Xerox România

Xerox România Echipamente și Servicii are un nou Channels Director, după ce Francesca Hogescu-Lebrun a preluat funcția de Country General Manager al companiei. Astfel, Cristian Berea a devenit responsabil de coordonarea întregii rețele de parteneri și reselleri Xerox, precum și de activitățile desfășurate prin canalele de vânzări indirecte de echipamente și servicii.

„Preluarea de noi responsabilități este întotdeauna o provocare și o ocazie de a-ți depăși limitele și sunt sigur că alături de o echipă de specialiști atât de bine pregătiți precum sunt colegii mei voi îndeplini cu succes obiectivele pe care le implică noul rol. Lucrez de peste 11 ani cu partenerii și resellerii Xerox România și voi continua în noul rol să contribui la diversificarea rețelei de parteneri și la dezvoltarea business-ului desfășurat prin intermediul canalelor de vânzări indirecte”, a spus Cristian Berea.

Noul Channels Director este absolvent al Politehnicii din București și are un masterat în Marketing Internațional la ASE București.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *