Garanti Credite de Consum, acord de finanțare pentru investiții verzi

Garanti Credite de Consum va primi o finanţare de 7 milioane euro printr-un acord cu Black Sea Trade and Development Bank, bani pe care îi va investi în eficienţă energetică, energie regenerabilă si soluţii de economisire a apei din sectorul rezidențial.

„Măsurile de eficiență energetică au ca efect reducerea costurilor cu energia, ceea ce se traduce în economii realizate de clienți. Misiunea noastră este să generăm valoare adăugată în viața clienților noștri, să-i sprijinim și să fim alături de ei. De aceea, parteneriatul cu BSTDB constituie un demers important. Garanti Credite de Consum, la fel ca toate instituțiile din Grupul Garanti România, susține proiectele ambițioase. Avem o strategie pe termen lung pe piața locală, iar acest parteneriat vine să confirme acest lucru”, a declarat Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite de Consum.

Garanti Credite de Consum a acordat finanțări în valoare de 37,2 milioane euro în prima jumătate a acestui an și menține același ritm de creștere ca în 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *