Allianz-Ţiriac preia portofoliului de asigurări bancassurance Astra

Mișcare cheie pe piața de asigurări de bunuri pentru persoane fizice. Allianz-Ţiriac a semnat acordul de transfer de portofoliu de asigurări bancassurance, aparţinând companiei Asigurare – Reasigurare ASTRA S.A.

„Suntem bucuroşi că Allianz -Ţiriac va prelua protecţia imobilelor a peste 4000 de clienţi cu poliţe cesionate în favoarea bancilor Raiffeisen Bank şi Piraeus Bank. Noii noştri clienţi vor beneficia de protecţie financiară garantată de Allianz-Ţiriac de peste 20 de ani în piaţa din România, de reduceri la achiziţionarea altor produse de asigurare Allianz-Ţiriac, dar şi de experienţe de calitate şi de o interacţiune plăcută cu echipa noastră. Ne-am asigurat că, din perspectiva clientului, procesul de transfer va fi extrem de simplu, condiţiile de asigurare şi acoperirile rămânând aceleaşi. Dorim să ne dezvoltăm şi în zona de bancassurance şi să devenim un partener de încredere pentru persoanele fizice care optează pentru produse bancare şi doresc să asocieze acestui demers un plus de siguranţă financiară pentru ei şi cei dragi”, a declarat Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac.

Toate detaliile privind acest transfer le vor fi comunicate clienților prin scrisori de informare din partea Allianz-Ţiriac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *