KFC deschide al doilea Coffee Corner din București

Uneori, savoarea cafelei e dată și de locul în care o bei, iar zona exclusivistă din Dorobanți ar putea fi unul dintre acele locuri. Aici, KFC tocmai a deschis cel de-al doilea Coffee Corner al său, în restaurantul din Piața Charles de Gaulle.

„Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea unui nou Coffee Corner KFC în București, al doilea după cel din Unirea Shopping Center. Restaurantul din Dorobanți este un punct strategic în rețeaua noastră de restaurante prin poziționarea centrală și printr-un flux mare de clienți care ne trec pragul în fiecare zi. Datorită experienţei acumulate în domeniu, noi ne dorim să creştem gradual deschiderile acestor spaţii dedicate iubitorilor de cafea, să le implementăm şi la nivel naţional în anii ce urmează. Totodată, în perioada următoare ne propunem să oferim clienților nostri o gamă cât mai variată de produse, astfel încât să îi surprindem cât mai curând cu noutăţi în cadrul sortimentelor de cafea şi a preparatelor delicioase din gama de deserturi”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Meniul din noul Coffee Corner este vast: cafeaua Seattle’s Best Coffee proaspăt măcinată în diverse combinații, precum Espresso, Americano, White Americano, Mocha, Caramel Latte sau deliciosul Cappuccino. Iar pentru că anotimpul o cere, Iced Latte-ul aromat şi plin de savoare, cu ingrediente precum caramel sau vanilie, e alegerea evidentă.

Cât despre desert, clineții KFC pot alege între croissant-ul sau pain au chocolat, alături de Stracciatella mousse, Panna Cotta, Carrot Cake sau Cheesecake-ul cu topping de ciocolată sau afine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *