Xerox lansează două multifuncționale A3 pentru companii mici

De acum, firmele mici și mijlocii au ajutoare de nădejde în sarcinile zilnice cu ajutorul noilor multifuncționale A3 monocrome de la Xerox: B1022 și B1025. Cele două all-in-one-uri au copiator duplex, scanner color, dar și fax, pe lângă faptul că printează rapid și la costuri reduse hârtii de dimensiunea a două foi A4 clasice.

„Vremurile în care aveam nevoie de mai multe echipamente pentru a realiza sarcini de birou simple au trecut. Aceste noi MFP-uri reunesc fiabilitatea legendară a echipamentelor Xerox cu funcțiile de mobilitate și securitate, la costuri accesibile – totul pentru a crește productivitatea în birourile din întreaga lume”, a spus Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox România.

Xerox B1022 și B1025 suportă și imprimarea de pe stick USB, iar faptul că are conexiune wireless, le permite angajaților să printeze direct de pe telefon, tabletă sau laptop. În plus, ele au incluse cele mai noi funcții de securitate care oferă protecție împotriva amenințărilor și vulnerabilităților cibernetic

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *