Mastercard ofertă cea mai tare cazare de la Electric Castle

Dacă iubiți muzica electronică și respectați cu sfințenie tradiția Electric Castle, cu siguranță o să vă încânte cazarea pusă la bătaie de Mastercard: chiar în inima festivalului.

Doi participanți norocoși vor avea la dispoziție o locuință utilată complet, care vine la pachet cu surprize inedite: propriul barman care va face o demonstrație de preparare a băuturilor și va pregăti cocktailuri pe măsură, o cină delicioasă menită și o sesiune sănătoasă de yoga pentru reîncărcarea bateriilor.

„Parteneriatul cu Electric Castle, ajuns la a patra ediție, reprezintă pentru noi o ocazie specială de a fi din nou alături de fanii festivalului și de a trăi, împreună cu ei, emoția electrică a celor cinci zile de festival. An de an, împreună cu partenerii noștri, dezvoltăm și susținem soluții eficiente și accesibile pentru festivalieri, astfel încât să construim experiențe memorabile. La ediția din acest an, am invitat un cuplu să se bucure de cele mai exclusiviste beneficii, chiar din propria lor casă, complet mobilată și utilată, aflată în inima Electric Castle. Astfel, le-am pregătit un spațiu plin de surprize, în care pot avea acces simplu și rapid utilizând tehnologia NFC, dar care, mai ales, dispune de toate facilitățile la care poate visa orice festivalier înrăit”, a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager, Mastercard.

Suntem deja la cea de-a patra ediție în care Electric Castle și Mastercard le oferă fanilor modalități de plată simple şi eficiente, atât pentru bilete, cât și în cadrul evenimentului, și încurajează astfel plăţile contactless.

Leave a Reply

Your email address will not be published.