Factura electronică de la Rompetrol îți poate umple rezervorul

Până pe 10 septembrie, dacă aveți card Fill&Go de la Rompetrol și alegeți facturarea electronică, s-ar putea să plecați din benzinărie cu un plin de carburant. Rompetrol vrea să ajute astfel la protejarea mediului prin reducerea consumului de hârtie și va organiza în acest scop două tombole cu premii ce constau în 20 de plinuri de carburant în valoare de 300 de lei fiecare.

„Acest demers este parte a strategiei noastre de dezvoltare durabilă, care cuprinde atât proiecte implementate la nivelul rețelei de benzinării – puncte de alimentare autovehicule electrice și hibrid, panouri solare, dotarea integrală cu becuri LED ș.a., dar și inițiative adresate clienților noștri, de informare și responsabilizare cu privire la consum. Anual imprimăm aproximativ 120.000 de facturi pentru clienții persoane fizice, iar prin factura electronică ne dorim ca efortul de protecție a mediului și a pădurilor să fie adresat în comun de companie și clienți”, a declarat Vladislav Rusnac, Chief Retail Officer al KMG International.

Rompetrol Downstream are peste 21.000 de clienți persoane fizice, din care 51% au activat deja factura electronică, în timp ce clienții persoane juridice au făcut asta în proporție de 90%.

Campania se desfășoară sub sloganul „Sunetul drujbei este înfricoșător, la fel și defrișările”. Activarea facturii electronice se poate face direct din contul de client din pagina www.rompetrol.ro/personal/fill-go.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *