evoMAG vinde acum și vehicule electrice

Portofoliul evoMAG tocmai s-a îmbogățit cu o nouă categorie de produse. Astfel, cei care doresc să cumpere un vehicul electric au de ales dintre peste 300 de modele de trotinete electrice, biciclete electrice, hoverboard-uri, skateboard-uri electrice și monocicluri electrice.

Vorbim despre produse extrem de căutate, astfel că evoMAG estimează venituri de peste 300.000 de euro din vânzarea lor, până la sfârșitul acestui an.

„Am lansat noua categorie pe fondul unui apetit tot mai mare pentru achiziții de produse care permit desfășurarea de activități în aer liber. Astfel, am inclus în oferta evoMAG trotinete electrice, biciclete electrice, hoverboard-uri, skateboard-uri electrice și monocicluri electrice de la peste 40 de producători și suntem în măsură să oferim o gamă variată de astfel de produse, la prețuri accesibile, potrivite nevoilor clienților noștri”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Specialiștii evoMAG știu deja și cine va cumpăra aceste produse: copiii și tinerii de până în 20 de ani vor hoverboard-uri, iar cei între 25 și 30 de ani caută trotinete și biciclete electrice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *