Experiențe de neprețuit la Summer Well, alături de Mastercard

A mai rămas fix o lună de zile până la Summer Well, dar surprizele continuă. Pentru că experiența festivalului este una de neprețuit, deviza Mastercard se potrivește de minune aici, motiv pentru care a devenit noul partener al Summer Well.

Iar pentru a celebra acest parteneriat, toți posesorii de carduri Mastercard și Maestro au reduceri la abonamentele Summer Well. Astfel, până pe 18 iulie, aveți parte de un preț special: 275 de lei.

„Stim că arta, indiferent dacă vorbim despre muzică, despre film sau despre o altă formă de exprimare, este un limbaj universal, ce are forța să unească oameni și destine. Mastercard este de 12 ani în lumina reflectoarelor la TIFF și de 4 ani pregătește surprize electrice la Electric Castle. Așadar, parteneriatul cu Summer Well a venit ca un gest de normalitate pentru noi, la fel cum ne dorim să fie și plata cu cardul. Prin parteneriatul cu Summer Well, le oferim fanilor ocazia să înceapă ceva de neprețuit și să-și rezerve încă de pe acum locul în primele rânduri ale festivalului, urmându-și astfel pasiunea pentru muzică și momente unice. Pe lângă oferta specială, festivalierii vor avea parte de surprize și de momente unice în cadrul festivalului”, spune Ada Iftodi, Marketing Manager, Mastercard România.

Oferta celor de la Mastercard pentru abonamente este valabilă exclusiv online, pe site-ul Summer Well.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *