Gama Flatbread de la Pizza Hut aduce noi rețete de vară

Pe perioada verii, până și pizza iese din tipare, iar Pizza Hut și Pizza Hut Delivery ne propun noi produse fresh și deosebite din campania Flatbread. Dacă ați încercat deja Flatbread Pizza, cu siguranță o să vă placă și noile rețete de vară, precum Strawberry&Avocado cu Mozzarella, căpşuni, avocado, brânză de capră, busuioc şi piept de pui la grătar, Ham&Corn cu porumb, şuncă, ardei copt şi brânză sau Italian Heaven care conţine prosciutto, pere în compot şi două tipuri de brânză – Gorgonzola şi Mozzarella.

„Cu o tradiţie de peste două decenii în România, timp în care s-a înregistrat o creştere continuă pe piaţa de food service şi restaurante, am înțeles că este important să inovăm constant în materie de produse. Prin intermediul noilor reţete Flatbread reuşim să diversificăm meniul şi să oferim cât mai multe opţiuni pentru fanii noştri, pe care îi aşteptăm în restaurante să testeze noile produse savuroase din meniu”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group S.A.

Totodată, puteți încercat și Flatbread asezonat cu Nutella şi căpșuni sau limonada Strawberry Madness, ce conţine căpşuni proaspete, frunze de mentă şi lămâie proaspăt stoarsă, ideală pentru zilele calde de vară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *