Cu Sygic îți poți planifica traseul pe net și apoi să-l trimiți pe GPS

Nu de puține ori pornim la drum cu o mică întârziere pentru că dispozitivul GPS din mașină e destul de greoi de folosit și chiar frustrant pe alocuri. Acum, însă, nu va mai trebui să ne chinuim, pentru că Sygic a lansat planificatorul de trasee pe web pentru hărțile sale online, Sygic Maps. Noua caracteristică le permite utilizatorilor să își planifice traseul simplu și ușor de la un calculator și să îl trimită apoi la aplicația mobilă.

„Practic, utilizatorul își planifică traseul cu Sygic Maps, după care îl trimite pe propria adresă de e-mail. Când e gata de plecare, e suficient să își deschidă căsuța de e-mail pe telefonul mobil și să atingă butonul de pornire a navigației. Traseul va fi deschis direct în aplicația de navigație prin GPS Sygic instalată pe telefonul utilizatorului, astfel că acesta va putea porni imediat la drum, fără alte planificări”, a spus Lukas Nevosad, Vicepreședinte Călătorii la Sygic.

Sygic Maps, prima hartă online axată pe călătorii, a fost lansată la jumătatea lunii mai a acestui an, iar de atunci, a fost utilizată de peste 100.000 de persoane pentru planificarea propriilor itinerarii. Noul planificator de trasee pe web de la Sygic este disponibil gratuit pe maps.sygic.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *