Poți să îți ceri iubita de soție în jurul Lunii, dar cu un preț pe măsură

Dacă ești un romantic incurabil, dar dispui și de un cont bancar extrem de generos, din martie 2022 îi poți face iubitei tale o cerere în căsătorie pe care nu o va uita niciodată: printr-un zbor deasupra Lunii. Iar melodia va fi una specială pentru această ocazie: „Fly Me to the Moon“ de Frank Sinatra.

 

Zborul spațial va dura o săptămână, timp în care cei doi îndrăgostiți vor sta la bordul unei capsule autonome și vor călători singuri. Toată această experiență va costa 125 de milioane de euro.

Așadar, în mai puțin de patru ani, îndrăgostiții cu averi impresionante pot rezerva această cerere în căsătorie pe site-ul www.proposeinparis.com și vor beneficia, cinci luni mai târziu, de un program special pentru a-i pregăti de ieșirea din atmosferă:

– Antrenament fizic și instruire tehnică prealabilă de douăsprezece săptămâni.
– Decolare, în ziua Z, de la Centrul Spațial Kennedy din Cape Canaveral, Florida.
– Difuzarea în căștile celor doi turiști spațiali, a ariei Also sprach Zarathustra, Op.30 de Richard Strauss, în momentul în care apar primele efecte ale lipsei gravitației.
– Sosirea pe orbita lunară, trei zile mai târziu, cu survolarea astrului cenușiu la doar 200-300 km altitudine.
– Întreruperea oricărei comunicări cu Pământul timp de aproximativ treizeci de minute, în momentul în care capsula zboară peste partea întunecată a Lunii.
– Difuzarea cântecului „Fly Me to the Moon“ de Frank Sinatra, la jumătatea zborului orbital, îi dă posibilitatea pretendentului să facă cererea în căsătorie departe de orice altă formă de viață, inelul de logodnă fiind ascuns în costumul său spațial.
– Răsăritul spectaculos al Pământului din spatele craterelor lunare și o călătorie de întoarcere timp de aproape patru zile, înainte de reintrarea în atmosferă și aterizarea finală.

Capsula, care va atinge viteza de 38,000 km/h, va fi echipată cu opt camere video pentru a imortaliza experiența inedită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *