Platforma de sănătate Wello a fost acceptată într-un program de dezvoltare al EIT Health

Am vorbit recent despre platforma de sănătate Wello, AICI, iar acum marcăm un moment important, pentru că a devenit primul proiect din România care a fost acceptat în programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health, un nume extrem de greu în industria de healthcare.

Programul celor de la EIT Health le oferă companiilor din industriile de tehnologie medicală, biotehnologie și sănătate digitală, sprijin pentru a le ajuta să se extindă la nivel mondial.

„Participarea la GoGlobal este o oportunitate pentru orice companie din industria de sănătate care urmărește extinderea internațională, iar validarea Wello, prin includerea într-un program EIT Health recunoscut pentru criteriile foarte riguroase de selecție, ne sprijină în demersul nostru de a găsi clienți și parteneri de top pentru platforma de sănătate Wello, pe care o vom lansa în această toamnă”, spune Sveatoslav Vizitiu, cofondator Wello.

Aplicația Wello, bazată pe inteligență artificială, le oferă un ajutor părinților care au copii supraponderali pentru a-i ajuta să slăbească și să ducă o viață sănătoasă. În total, proiectul are o valoare de 1 milion de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *