SIXT Group aduce în România viitorul vechiculelor electrice

Într-o lume tot mai poluată, vehiculele electrice sunt o gură de aer proaspăt, iar industria auto ia asta din ce în ce mai serios. Nici țara noastră nu e în urma trendului global, iar un nou pas în această direcție a fost făcut de New Kopel Car Import, parte a SIXT Group România, care a devenit importator al autobuzelor și vehiculelor electrice BYD, cel mai mare producător și vânzător de automobile electrice și autobuze din lume.

“Suntem mândri și onorați că am devenit importator BYD în România. Pentru SIXT Group România, care activează deja în România de 15 ani, acest parteneriat este unul strategic care ne aduce mai aproape de viitor și ne permite să ne extindem gama de servicii. BYD este cel mai mare brand mondial de vehicule electrice cu avantaje substanțiale. Vom dezvolta un parteneriat pe termen lung cu BYD și vom construi activități de vânzare și de post-vânzare pentru o mai bună asimilare, educare și înțelegere a importanței soluțiilor de transport electric în România. Curățarea mediului și a emisiilor este un alt pas către o societate mai bună și un viitor mai bun pentru copiii noștri”, a declarat Tal Lahav CEO SIXT Group România.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul cercetării, dezvoltării și producției bateriilor, BYD este un pionier în atingerea ecosistemului cu emisii zero. Are peste 220.000 de angajați și vinde anual peste 100.000 de vehicule electrice. În întreaga lume circulă peste 40.000 de autobuze electrice produse de BYD, iar acestea ies în evidență prin autonomia ridicată și capacitățile de încărcare AC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *