Rezultatele DHL Carpathian Marathon

Anul acesta, DHL Carpathian Marathon a atras mii de oameni pasionați de alergare din 10 țări care, pe lângă doza de sănătate obținută în mijlocul naturii de la Cheile Grădiștei – Fundata, au reușit să strângă peste 15.000 de euro pentru sportivii paralimpici români, o cauză susținută de DLH pentru al patrulea an consecutiv.

Față de ediția precedentă, anul acesta a fost un număr record de alergători în probele de Maraton și Semimaraton, dar și peste 200 de copii au avut parte de probe special create pentru ei. Cu încurajări și cu aplauze, alergătorii au fost susținuți de Andreea Răducan și Gabriela Szabo.

”O ediție minunată a DHL Carpathian Marathon! A fost fantastic să alerg la ștafetă pe un traseu nou, am făcut echipă foarte bună cu Sonia Argint Ionescu și cu soțul ei, Horațiu. Traseul a fost mai greu față de ediția anterioară, dar mult mai spectaculos! Am avut aproape 500 de alergători la Maraton și Semimaraton, un număr extraordinar, dublu față de ediția precedentă. Am reușit din nou să luptăm pentru sportivii paralimpici români și să strângem o sumă semnificativă pentru această cauză”, a spus Daniel Kearvell, Director General DHL Express România.

Ediția 2018 a DHL Carpathian Marathon a fost organizată de DHL Express România în parteneriat cu MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *