Sfatul momondo.ro pentru o relaxare pe plajă cu bani puțini

Se încinge atmosfera zilele acestea, iar pofta de vacanță crește odată cu gradele din termometre. Desigur, cea mai bună relaxare într-o zi toridă rămâne cea de la malul mării, motiv pentru care site-ul momondo.ro a pregătit o listă cu cele mai ieftine destinații de vacanță la plajă, mai ales că nu doar temperaturile cresc în această perioadă, ci și tarifele.

Cele mai căutate destinații de către români în perioada 1 iunie – 31 august 2018 sunt Grecia, Italia, Spania sau Cipru. Dintre 10 cele mai populare destinații, cel mai ieftin zbor este până în Atena, spun specialiștii momondo.ro. În medie, acesta costă 83 de euro de persoană (dus-întors).

„Lunile calde de vară promit mai multe experiențe trăite sub cerul liber decât în orice altă perioadă din an. Marile orașe ale lumii își deschid porțile să întâmpine mai mulți călători decât în celelalte luni, iar cele cu ieșire la mare urcă din start în topul căutărilor. Deși costurile de călătorie sunt mai ridicate în această perioadă, rezervarea zborului cu 60 de zile în avans poate aduce economii, în medie de 34%, așa cum arată datele studiului nostru anual de zboruri. În plus, călătorii care caută inspirație și recomandări pot accesa gratuit opțiunea Descoperă și citi despre vacanțele la plajă”, a declarat Mircea Giurcă, purtătorul de cuvânt al momondo în România.

Iar când vine vorba despre cazare, tot Atena este în fruntea clasamentului. Pentru o săptămână într-un hotel de 3-4 stele, bugetul mediu ajunge la aproximativ 476 de euro.

Dacă aveți impresia că litoralul românesc v-ar putea scuti de niște cheltuieli, gândiți-vă din nou. Printre cele mai ieftine oferte la hoteluri de 3-4 stele se numără cele din Costinești și din Eforie Nord unde o săptămână de cazare ajunge să coste, în medie, 476 de euro, respectiv 497 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *