Minio Studio are un nou Head of Accounts

Evoluția agenției de publicitate Minio Studio se vede și în interiorul acesteia. Călin Ionescu tocmai a fost numit Head of Account, la puțin peste un an de când a intrat în echipă ca Account Manager, de altfel, prima sa experiență în cadrul unei agenții de publicitate. În fruntea Minio Studio, Călin va lucra alături de Ioana Mucenic – CEO, Paul Cotor – Head of Creatives, Cristiana Pană – Head of Strategy și Ana Velea – Head of Operations.

„Minio are o cultură orientată către oameni – human-centric. Rolul meu este să dezvolt această cultură, atât intern, cât și extern. Pe de o parte, este important să regândim felul în care lucrăm alături de clienții noștri, ale căror provocări s-au schimbat teribil în ultimii ani. Pe de altă parte, suntem într-o industrie ce trepidează și trebuie să ținem pasul, iar asta înseamnă multă comunicare internă și constant learning & re-learning. Având ambele perspective – de client și de agenție, cred că voi reuși să construiesc multe poduri noi și să susțin dezvoltarea culturii organizaționale a agenției”, spune Călin Ionescu, noul Head of Accounts al Minio Studio.

Minio Studio este pe locul 33 în topul Forbes al agențiilor de publicitate din România, în doar doi ani de la înființare.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *