Coffee 2 Go vine cu un concep unic: Cafeneaua 3 în 1

Aroma cafelei, finețea ciocolatei artizanale și rafinamentul vinurilor de colecție au de acum un numitor comun în Cluj-Napoca. Aici a fost deschis o nouă cafenea Coffee 2 Go cu un concept aparte, care include ciocolaterie și degustare de vinuri speciale și de colecție, un adevărat răsfăț pentru clienți.

“Credem că ideile bune merită împărtășite și credem că aportul personal este foarte valoros, de aceea vrem să oferim francizaților noștri cadrul propice pentru a se exprima, inova și crea, bineînțeles cu o atenție deosebită și respect pentru valorile și standardele Coffee 2 Go Romania. Suntem încântați de diversitatea și atmosfera destinsă pe care Coffee 2 Go Cluj o oferă clienților săi și ne dorim să continuăm în această direcție”, a declarat Vlad Timaru, Fondator Coffee 2 GO Romania.

“Dorim să creăm în această locație un răsfăț al simțurilor, iar o cafea bună se asortează foarte bine cu pralinele de calitate care adaugă savoare și încânta papilele gustative. Mai mult de jumătate dintre clienții cafenelei au cumpărat praline sau tablete de ciocolată, pe care le punem la dispoziție la bucată sau în ambalaje de lux potrivite pentru un cadou rafinat. O bună parte dintre clienți s-au obișnuit deja să adauge la cafea câteva praline pentru un gust mai puternic, aromat și sofisticat” a declarat Ion Sîrbu, proprietar franciză Coffee 2 Go Cluj.

Până la sfârșitul anului, conceptul va fi implementat și în alte locații din București și din țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *