Asociația Better Chance revine cu proiectul „Pasta și periuța“

O viață sănătoasă se construiește în primul rând pe educație, iar Asociația Better Chance încearcă să-i ajute pe copiii din ziua de azi să evite problemele dentare care pot apărea mai târziu printr-o nouă ediție a Caravanei dentare „Pasta și periuța“.

Peste 250 de copii de la grădinițele Alexandru Ioan Cuza și Iulia Hașdeu din Câmpina au fost vizitați de voluntarii asociației și au primit kit-uri dentare, jucării, dar și alte surprize.

“Succesul ediției de debut a caravanei ne-a îndemnat să continuăm misiunea și am decis să fim în mijlocul copiilor chiar de ziua lor, de 1 iunie. Ne-am bucurat împreună cu ei de cadourile oferite prin intermediul sponsorilor noștri. Copiii s-au dovedit a fi foarte receptivi la sfaturile specialiștilor noștri privind igiena dentară și au învățat cum se face un periaj corect al dinților. Dorim să contribuim la o schimbare de mentalitate în rândul părinților și a cadrelor didactice în ceea ce privește prevenția dentară și alimentația sănătoasă. Proiectul nostru va continua pe tot parcursul anului 2018, iar în 2019 vom fi prezenți în 10 județe ale țării”, a spus Daniel Popescu, Președinte Better Chance.

În final, fiecare copil a primit un voucher pentru un control gratuit la stomatolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *