Sygic lansează „Alegerea predictivă a rutei”

De cele mai multe ori când ne urcăm la volan, inevitabil ne uităm pe hartă să vedem ce rută putem folosi pentru a nu sta prea mult în trafic. De regulă, informațiile din aplicațiile pentru hărți sunt destul de corecte, dar la urma urmei și acelea sunt bazate pe niște parametri ficși, cum ar fi limitele de viteză de pe anumite porțiuni, așa că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și riscăm să întârziem la muncă sau la o întâlnire dacă ne bazăm în totalitate pe acele date.

Asta s-ar putea schimba, însă, pentru că Sygic, liderul furnizorilor globali de navigare cu ajutorul GPS, a lansat caracteristica „Alegerea predictivă a rutei” pentru aplicația sa. Aceasta elaborează prognoze referitoare la trafic pe baza datelor colectate într-o perioadă de doi ani, iar astfel vom primi informații exacte despre cele mai eficiente rute.

„Suntem încântați să livrăm beneficiile caracteristicii ‘Alegerea predictivă a rutei’ care schimbă datele problemei pentru utilizatorii globali ai aplicației Sygic. Suntem convinși că această caracteristică va permite nu numai o experiență mai plăcută de navigare, dar, de asemenea, va permite utilizatorilor să-și petreacă timpul într-un mod productiv – ca nu mai vorbim despre economia de combustibil”, a spus Martin Strigac, Directorul General Executiv al Sygic.

Caracteristica „Alegerea predictivă a rutei” este disponibilă gratuit pentru toți cei 200 de milioane de utilizatori globali ai Sygic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.