Peste 10.000 de carduri de cumpărături eMAG, emise în 6 luni

Cardul de cumpărături eMAG făcut în colaborare cu Raiffeisen Bank și MasterCard are parte de succes în rândul clienților retailer-ului online. De când a fost lansat, peste 10.000 de oameni l-au cerut pentru a putea plăti în rate fără dobândă produsele cumpărate de la eMAG. Astfel, 93% din totalul tranzacțiilor online plătite cu acest card sunt făcute în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă.

Mai mult, la fiecare achiziție, clienții care folosesc acest card sunt recompensați cu puncte de loialitate eMAG.

„Analizând evoluția cardului co-branded eMAG – Raiffeisen Bank, vedem un interes crescut al clienților pentru produse financiare dedicate, care se pliază pe nevoile lor de finanțare a cumpărăturilor, care aduc și un element de recompensare a fidelității. Pe lângă numărul extins de rate fără dobândă care oferă posibilitatea de a face cumpărături de valoare mare, fără a pune presiune pe bugetul familiei, vedem că punctele de loialitate determină clienții să utilizeze acest card pentru orice achiziție de pe eMAG. Astfel, ne dorim să oferim în continuare noi beneficii clienților noștri”, a declarat Mircea Balica, Payments Platform Manager.

Indiferent de valoarea cumpărăturilor, la fiecare plată făcută cu cardul eMAG, clienții primesc până la 10% din valoarea produselor comandate, sub formă de puncte de loialitate, pe care le pot folosi la următoarele cumpărături.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *