Xerox România are un nou director de resurse umane

Aflată de 12 ani în compania Xerox România, Alina Bălan ocupă de luna aceasta funcția de Director de Resurse Umane. Ea va coordona activităţile de recrutare, management, evaluare şi dezvoltare profesională a resurselor umane din companie. În plus, va realiza strategii personalizate de recrutare şi dezvoltare şi va oferi consultanţă în carieră pentru middle şi top management-ul Xerox România.

„Fiecare nouă funcție aduce cu sine provocări și șansa de a învăța lucruri noi. În cazul meu, mă bucur că voi putea să valorific experiența acumulată în vânzări într-un nou rol în cadrul companiei. Alături de colegii din noua echipă îmi doresc să contribui la creşterea business-ului Xerox în România, dezvoltând diverse programe de dezvoltare profesională – pentru cea mai importantă resursă a companiei, oamenii săi, şi urmărind strategia globală de resurse umane a Xerox”, a spus Alina Bălan.

Această promovare este în ton cu politica globală de resurse umane a Xerox ce încurajează răsplătirea angajaților care ies în evidență cu rezultate remarcabile. În cadrul companiei, Alina Bălan a ocupat posturile de Key Account Manager, Strategic Accounts Manager și Sales Manager Corporate Accounts.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *