Starbucks a deschis prima cafenea din Pitești

Experiența inedită oferită de Starbucks prin intermediul cafelelor sale, dar și a spațiului de relaxare, este de acum și la îndemâna piteștenilor, odată cu deschiderea celei mai noi cafenele sub această marcă, în Centrul Comercial Trivale. Fie că vor să își înceapă ziua cu o cafea bună, să se întâlnească cu un prieten sau pur și simplu să lucreze pe laptop într-un mediu relaxant, oamenii au la dispoziție un spațiu de 155 de metri pătrați atent aranjat până în cel mai mic detaliu.

„Odată cu noua cafenea din orașul lor, piteștenii vor descoperi de ce este așa specială experiența Starbucks și suntem convinși că e suficient doar să încerce cafeaua și vor deveni fanii brandului imediat. Băuturile noastre nu sunt numai despre energie, ci și despre respectarea unui întreg ritual de cultivare, recoltare și preparare, care îi dă o aromă unică în lume. Prin designul modern și prietenos, Starbucks îi încurajează pe oameni să se adune împreună cu cei dragi, să prețuiască fiecare moment și fiecare cafea și să lege noi prietenii, adică să trăiască în spiritul brandului, ceea ce se va întâmpla rapid și la Pitești. Suntem convinși că în scurt timp cafeneaua de aici va deveni locul preferat de întâlnire al piteștenilor”, a spus Mateusz Sielecki, Director Regional pentru Starbucks România şi Bulgaria.

În momentul de față, Starbucks are 40 de cafenele în 11 orașe și marchează al 11-lea an pe piața din România. Iar obiectivele de viitor sunt ambițioase: până în 2020 vor să dubleze numărul de cafenele din țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *