MedLife a transmis în direct o operație la inimă prin hologramă

Avansul în medicină aproape că nu poate exista fără noile tehnologii care în urmă cu câțiva ani existau doar în filmele SF. Recent, MedLife a reușit să transpună în realitate ceva ce cu siguranță nu ne-am fi putut imagina: a transmis în direct prima operație intervențională la inimă cu hologramă din România. Cu ajutorul telefonului mobil sau al tabletei, cei care au urmărit operația au putut ține în mâini holograma unei inimi umane, redate cu ajutorul unei prisme.

”Atunci când ne-am propus să Facem România Bine, ne-am luat acest angajament la nivel personal, fiecare dintre noi. Performanța actului medical și serviciile de calitate, dar și tehnologiile medicale perfomante pe care le avem la MedLife, fac parte din această promisiune și reprezintă o parte din resursele noastre, care ne permit să tratăm fiecare pacient conform așteptărilor din 2018 și chiar mai mult”, a declarat Ina Bădărău, PR Manager MedLife.

Evenimentul a reprezentat o oportunitate de învățare și informare nu doar pentru oamenii din afara sistemului medical care au urmărit transmisiunea, ci și pentru rezidenții care nu au mai avut acces la astfel de intervenții și s-au familiarizat astfel cu tehnicile doamnei doctor Florina Pinte.

Puteți urmări cum a decurs totul AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.