Termometrul inteligent pentru copii se vinde foarte bine

MyKi Care este probabil primul dispozitiv inteligent cu care intră în contact cei mici. Termometrul inteligent măsoară temperatura copiilor la fiecare opt secunde și le trimite părinților informații relevante oriunde ar fi în lume. Mai mult, ei pot primi chiar și alerte telefonice în momentul în care copilul are temperatura ridicată. Informațiile ajung și la pediatru, prin intermediul aplicației mobile.

Acestea fiind spuse, nu e de mirare că în doar două luni de zile au fost cumpărate sute de astfel de dispozitive în România și Bulgaria, mai mult de jumătate din ele fiind cumpărate online.

“Dorința noastră de a oferi liniște, mai mult control și mai puține motive de îngrijorare părinților și familiilor care trebuie să fie în permanență la curent cu unul dintre cele mai importante lucruri din viață – sănătatea copiilor – a fost apreciată pozitiv, vizibil prin nivelul cererii locale. Observăm tot mai mulți români deschiși față de tehnologia noastră, care oferă control și un plus de liniște familiilor”, spune Irina Zamfir, Managing Director, Teracomm, companie parte din Allterco Holding.

Conectat permanent la cloud, termometrul inteligent MyKi Care este extrem de precis și nu este afectat de factorii externi. În plus, datorită design-ului patentat special, nu e afectat de umiditatea pielii, de temperatura ambiantă sau de alte surse de căldură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *