E.ON Drive, în premieră la Techsylvania

E.ON ne arată că în interiorul companiei mișună o sumedenie de specialiști deștepți care vor să ne aducă mai aproape viitorul. Astfel, în cadrul Techsylvania din Cluj-Napoca, cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat tehnologiei şi inovaţiei, E.ON a prezentat conceptul „E.ON Drive“, pachete de echipamente de încărcare a autovehiculelor electrice și nu numai.

Lansarea acestui produs inovativ şi sustenabil, parte din noul concept E.ON Drive, este un pas important pentru E.ON şi se înscrie în strategia companiei de a oferi soluţii noi, inovative, din afara zonei de utilităţi. Traseul inovării continuă cu dezvoltarea şi lansarea altor soluţii smart, prietenoase cu mediul şi adaptate nevoilor clienţilor noştri”, a declarat în cadrul evenimentului Andreea Ioniţă-Cirebea, Director Strategie, Pieţe şi Digitalizare E.ON România.

Conceptul de mobilitate electrică E.ON Drive a fost gândit în contextul dat de noile tendințe din lumea energiei care se axează tot mai mult pe utilizarea surselor regenerabile şi a rețelelor inteligente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *