Parteneriatul Xerox-BNB trece la un nou nivel

BN Business, una dintre principalele companii de birotică din România, a devenit partener acreditat Xerox pe partea de echipamente de imprimare A3. Este o nouă etapă în cadrul unui parteneriat început în urmă cu 10 ani cu segmentul echipamentelor A4.

„Echipamentele A3 sunt la mare căutare în rândul clienților, iar produsele Xerox din această categorie răspund exigențelor celor mai pretențioși utilizatori”, a declarat Tibor Adam, Business Development Manager, BNB.

Întotdeauna ne bucurăm atunci când un parteneriat existent trece într-o nouă etapă. Este foarte important pentru strategia noastră de dezvoltare să avem parteneri de încredere pe tot teritoriul țării, pentru a putea fi cât mai aproape de clienţii finali şi să le oferim, într-un timp scurt, o gamă diversificată de echipamente. BNB dispune nu doar de o rețea extinsă de puncte de lucru, dar și de un personal extrem de bine pregătit și de o perspectivă unică asupra pieței din România”, spune Gabriel Pantelimon, Country General Manager, Xerox România (foto).

În urmă cu două luni, Xerox a lansat zeci de imprimante A4 și A3 cu tehnologia Xerox ConnectKey, despre care puteți citi mai multe AICI.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *