Venituri mai mari din prime de asigurări pentru Eurolife ERB România

Eurolife ERB Asigurări și-a întărit poziția pe piața românească prin intermediul companiilor Eurolife ERB Asigurări de Viață și Eurolife ERB Asigurări Generale care au încheiat anul trecut pe plus, după o creștere cu 62% a primelor brute subscrise care au totalizat 110 milioane de lei. Astfel, profitul net rezultat a fost de peste 3 milioane de lei. Totodată, investițiile au fost de 4,6 milioane de lei, dublu față de anul 2016.

Rezultatele înregistrate în 2017 au fost în linie cu așteptările, cu atât mai mult cu cât au fost înregistrate pe fondul inițierii unui amplu proces de redefinire totală a business-ului din punct de vedere strategic. În 2017 am continuat să punem bazele dezvoltării pe termen lung, alocând un buget semnificativ de investiții în zona dezvoltării digitale – atât în platformele interne, cât și externe, precum și dezvoltării de noi produse și atragerii de specialiști, toate acestea în paralel cu menținerea programelor de loialitate pentru clienții noștri. Calitatea de membru al holdingului canadian Fairfax Financial Holdings Limited ne oferă premisele unei expansiuni sustenabile prin trecerea către canale de vânzare integrate – rețele de brokeri, vânzări directe – și structurarea de produse inovative adaptate consumatorului modern. În același timp, expertiza completă și complexă pe care am dezvoltat-o pe parcursul celor peste 10 ani în segmentul de bancassurance rămâne un pilon important pentru strategia noastră de dezvoltare”, a spus Anita Niţulescu, CEO Eurolife ERB Asigurări.

Cifrele companiei scot în evidență și un trend crescător în ceea ce privește dorința românilor de a avea asigurări de viață, însă, acestea încă nu fac parte din stilul nostru de viață cum se întâmplă în țările occidentale. Totuși, potențial există, iar asta se vede tot mai mult, de la an la an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *