Subway deschide restaurantul cu numărul 40

De şase ani, ideea de sandwich a căpătat un nouă însemnătate la noi în ţară, odată cu deschiderea primului restaurant cu servire rapidă sub marca Subway. De atunci şi până acum, compania a deschis, în medie, şase localuri pe an, iar acum, Gura Humorului este oraşul în care Subway România a decis să inaugureze cel de-al 40-lea restaurant al său.

Restaurantul din localitatea suceveană este în incinta unei benzinării Petrom, iar reprezentanţii Subway spun că este o locaţie strategică, întrucât uneşte estul cu vestul României.

„Restaurantul Subway deservește, în principal, clienții aflați în tranzit și ne bucură entuziasmul cu care ne-au întâmpinat și faptul ca am reușit să le aducem sandwich-ul favorit mai aproape, a declarat Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zona din afara București-Ilfov (foto).

“Toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără munca susținută a tuturor membrilor echipei, mai ales a francizaților Subway si a echipelor lor. Am deschis din aprilie 2012 câte șase restaurante noi pe an, un rezultat excelent. Și nu ne oprim aici! Avem expertiza și motivația necesare să ne continuăm dezvoltarea în România”, spune Rumen Radev, Business Development Agent pentru București și județul Ilfov.

În perioada următoare, Subway va deschide un nou restaurant în Campusul Universitar din Timișoara ce va avea un decor tip „Metro“ şi va fi ultimul de acest tip din întregul lanţ. Apoi, toate restaurantele ce vor fi deschise vor fi bazate pe conceptul „Fresh Forward“, potrivit planului de rebranding al companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *