Stocuri mai uşor de gestionat pentru IMM-uri prin aplicaţia ExtendPro

Prima firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare vine în sprijinul producătorilor, distribuitorilor, magazinelor sau chiar lanțurilor de retail care au stocuri de gestionat. Noua soluţie se numeşte ExtendPro şi integrează optim tehnologiile barcode şi mobile în sistemul ERP (Planificarea Resurselor Companiei).

Prin intermediul soft-ului, pe bază de abonament lunar, angajaţii companiilor care au un terminal mobil cu Wi-Fi şi cititor de coduri văd în timp real informațiile din ERP şi au parte de o imagine completă a resurselor disponibile, iar astfel, activitățile de recepție, inventariere, livrare și preluare a comenzilor de la clienți vor fi mult mai facile.

IMM-urile din comerț şi producție fac cu greu față marilor companii care investesc masiv pentru integrarea tehnologiilor mobile și barcode în activitatea lor. ExtendPro a fost dezvoltată ca o soluție SaaS, accesibilă financiar, de creștere a competitivității firmelor mici și mijlocii prin utilizarea celor două tehnologii. Impactul în performanța economică este unul major, prin reducerea erorilor umane, optimizarea stocurilor, creșterea productivității, îmbunătățirea relațiilor cu clienții, creșterea vânzărilor și reducerea costurilor”, spune Dorel Dragoș, Managing Partner Logicode.

Investiţia în noua soluţie software a fost de 200.000 de euro, iar piaţa ţintă este cea a IMM-urilor ce activează în comerț şi producţie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *