Cea mai importantă masă a zilei, acum la KFC

Fie că vrem să recunoaştem sau nu, mulţi dintre noi trecem peste micul dejun. Avem vieţi agitate, termene limită, stăm mult în trafic, aşadar căutăm de multe ori să sărim câţiva paşi pentru a reveni pe linia de plutire într-o zi încărcată. Astfel, un mic dejun pe care îl poţi lua „on-the-go“ e mai mult decât binevenit. Asta îşi propune KFC să ne ofere cu noul său Mic Dejun, care încorporează o varietate de produse precum sandvişuri, wrap-uri, deserturi şi cafea, menite să ne ofere energia de care avem nevoie, chiar de la primele ore ale dimineţii.

Micul dejun de la KFC este disponibil în 27 de restaurante din ţară până la ora 12:00, iar printre produsele preparate proaspăt, cu ingrediente fresh, de calitate superioară, găsim Chicken Toast, Morning Twister şi Chicken Bacon Cheese. Noutatea meniului este Morning Meltz, un wrap delicios într-o tortilla rumenită, care conține ouă, bacon, brânză Cheddar şi salată iceberg.

Şi, desigur, micul dejun nu poate fi complet fără o cafea bună, iar la KFC găsim Seattle’s Best Coffee, disponibilă în opt sortimente gustoase.

„Ştim cât este de important pentru fanii KFC să îşi înceapă ziua în cadrul restaurantului lor preferat, cu produsele finger lickin’ good, pe care le îndrăgesc de atâta timp. Varietatea şi combinaţia de arome ne-au ajutat să creăm un meniu complet şi cu ingrediente proaspete. Prin intermediul ofertei pentru Mic Dejun, ne dorim să le oferim consumatorilor produse de calitate, sandvişuri premium şi posibilitatea de a-şi alege preparatele dintr-un meniu variat. Îi aşteptăm în restaurante, chiar de la primele ore ale dimineţii, pentru a se bucura de o atmosferă plină de energie”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

Iar la final, o doză de zahăr cu clătitele cu topping de zmeură, ciocolată și căpșuni, choco cookie și brioşe cu ciocolată sau portocală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *