Xerox îţi uşurează munca de la birou cu noul asistent inteligent

Pentru următoarele două săptămâni, Xerox România are pe agendă patru mari evenimente de tehnologie unde îşi va prezenta cele mai noi echipamente de imprimare pentru birouri şi va face şi demonstraţii. Astfel, cei interesaţi pot vizita Bucharest Technology Week, Ziua Comunicațiilor, IT Congress și la Transilvania IT Forum.

Vedeta evenimentelor va fi, desigur, asistentul inteligent pentru birou care foloseşte tehnologia Xerox ConnectKey, integrată în noua generație de echipamente multifuncționale de imprimare. Acestea se adaptează imediat la nevoile pe care le au business-urile aflate în continuă schimbare, şi aici menţionăm fluxurile de lucru personalizate, accesul ușor la cloud, funcțiile de securitate pe mai multe niveluri și aplicațiile mobile.

Deja, în cadrul Bucharest Technology Week, specialiștii Xerox au făcut demonstrații cu echipamentul Xerox VersaLink C405: scanare/ imprimare în cloud, imprimare de pe smartphone, personalizare ecran echipament și autentificare prin card.

Şi în cadrul IT Congress din Timişoara, au fost prezentate Xerox AltaLink C8070, Xerox VersaLink C7030 și Xerox VersaLink B405, ultimele două fiind adresate business-urilor de mici dimensiuni. Mai mult, aici, specialiştii companiei au vorbit despre echipamentele de imprimare Xerox în noul context legislativ GDPR: despre aplicații, soluții AAA și securitatea proceselor de imprimare.

Săptămâna viitoare, pe 23 şi 24 mai, specialiştii Xerox vor vorbi cu cei interesaţi şi vor prezenta noile echipamente la Transilvania IT Forum

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *