Amway România atinge o cifră de afaceri de 101 mil. lei

Anul 2017 a însemnat rezultate financiare excelente pentru Amway România. Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 11% faţă de 2016 şi a ajuns la 101 milioane de lei, marcând astfel cea mai bună performanţă de business dintre filialele europene ale companiei mamă, bazate în statul american Michigan.

“Pentru aceste rezultate, Amway România și Bulgaria au primit, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru cea mai bună performanță în business realizată în Europa. Acest premiu, oferit de Amway Corporation, reprezintă pentru noi o recunoaștere a parteneriatului excelent pe care îl avem cu antreprenorii Amway.  Această distincție onorează profesionalismul, determinarea și motivația partenerilor noștri de business, pe care îi respectăm și apreciem, precum și implicarea exemplară a echipei locale, căreia îi sunt recunoscătoare”, spune Ioana Enache, General Manager Amway România, Grecia și Bulgaria.

Datele companiei arată că anul 2017 a adus o dezvoltare accentuată a pieței de cosmetice în România, iar oamenii au devenit mult mai preocupați să își asigure o mai bună calitate a vieții, aşadar şi piața a atins un grad ridicat de maturitate. Mai mult, românii sunt dispuși să încerce produse noi, premium, precum cele anti-aging, cu ingrediente organice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *