La BCR puteti vedea 53 de monede de aur, in Noaptea Muzeelor

BCR - Noaptea MuzeelorBanca Comerciala Romana va intra oficial in circuitul deschis pentru evenimentul Noaptea Muzeelor si transforma parterul sediului central din Bucuresti intr-un spatiu interactiv dedicat programului Scoala de bani.

In noaptea de sambata spre duminica, vizitatorii vor avea ocazia sa admire, la sediul BCR de pe Calea Victoriei, nr. 15, o parte dintre cele mai valoroase 53 de monede din colectia de numismatica a BCR.

Selectia pieselor din colectia BCR cuprinde monede antice si bizantine, precum si medalii de aur moderne emise de state din Europa, Asia, Africa, America si Australia.

Cei care vor dori sa-si provoace imaginatia vor avea ocazia, mai departe, sa-si creeze propria moneda in realitatea virtuala, cu ajutorul unei instalatii VR. Totodata, atat cei mici, cat si cei mari vor putea participa la scurte ateliere interactive de educatie financiara, in care vor avea sansa sa afle cum sa ia decizii financiare mai bune. Lista atractiilor este completata de un spatiu destinat copiilor unde vor putea sa coloreze si sa se distreze, concursuri si premii la tombola, precum si fotografii intr-un cadru inedit.

Scoala de bani la Noaptea Muzeelor va fi deschisa, sambata, 19 mai, intre orele 19.30 – 1.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *