Flanco te trimite în vacanţă dacă reciclezi

Dacă e timpul să le faceţi un upgrade electrocasnicelor, dar în acelaşi timp vă pasă şi de mediul înconjurător, trebuie să ştiţi că Flanco vă oferă pe loc o reducere de 100 de lei pentru achiziția unei mașini de spălat sau a unui aparat frigorific din ofertă. Campania “Privește partea pozitivă”, derulată în parteneriat cu Asociația Environ și Asociația SNRB, se desfăşoară în toate cele 122 de magazine Flanco din țară, până la sfârşitul acestui an.

“În fiecare zi crește accesul pe care îl avem la noi informații, studii și descoperiri, iar odată cu el și apetitul nostru pentru o viață mai sănătoasă, pentru un mediu mai curat. Dar, de cele mai multe ori, marile schimbări nu vin peste noapte, ci pornesc de la fiecare dintre noi, de la pașii mici pe care îi putem face în viața de zi cu zi – spre exemplu, să reciclăm bateriile uzate în loc să le aruncăm în același loc cu gunoiul menajer sau să ne debarasăm corect de electrocasnicele vechi, odată ce nu le mai putem utiliza”, spune Antonela Ciucașu, Director de Marketing la Flanco Retail

Mai mult, cei care vor recicla bateriile uzate vor avea parte de premii speciale. În primul rând, pentru fiecare 20 de baterii uzate, predate în plicurile speciale de colectare din magazinele Flanco, veţi primi pe loc patru baterii noi, două tip R3 (AAA) și două tip R6 (AA).

“Ne bucurăm să continuăm acest proiect de tradiție, pe care îl derulăm în magazinele Flanco încă din 2014 și în cadrul căruia am reușit să colectăm circa 20 de tone de baterii uzate, care înseamnă aproximativ 870.000 de baterii. <<Privește Partea Pozitivă>> este mai mult decât o campanie promoțională, este, în primul rând, un program de educație ecologică prin care ne-am propus să informăm publicul cu privire la efectele deosebit de periculoase ale acestui tip de deșeuri, la necesitatea reciclării lor și la soluțiile pe care fiecare dintre noi le avem la dispoziție”, declară reprezentanții Asociației SNRB.

“Pe lângă predarea propriu-zisă a bateriilor, dorim să îi încurajăm pe toți cei care ne calcă pragul să fie mereu interesați și informați cu privire la ce pot face pentru a trăi o viață mai sănătoasă, într-un mediu mai curat. Astfel, cei care știu să răspundă corect la întrebări despre colectarea selectivă, pot câștiga și alte premii, precum ghiozdane, acumulatori externi sau cutii pentru colectarea bateriilor uzate la domiciliu”, mai spune Antonela Ciucașu.

Marele premiu este, însă, o vacanță pentru două persoane, într-o destinație eco, ideală pentru “reîncărcarea bateriilor”. Dacă vreţi să participaţi la tombolă, trebuie să înregistraţi codul de bare de pe plicurile de baterii, pe site-ul colecteazabaterii.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *