250 de participanţi la Pegas Triatlon Buftea

Cea de-a cincea ediţie a competiţiei Pegas Triatlon Buftea, care va avea loc pe data de 10 iunie, va avea la linia de start 250 de pasionaţi de sport care vor încerca să obţină cel mai bun timp în urma probelor de înot, ciclism şi alergare. Competiția reprezintă prima etapă din Circuitul Național de Triatlon de Șosea.

“Ne implicăm an de an în a atrage românii către un stil de viață sănătos și deja ajungem la a cincea ediție a unuia dintre cele mai importante evenimente sportive din proximitatea Capitalei. Sute de participanți sunt prezenți la fiecare ediție a competiției și îi așteptăm, și în acest an, cu surprize și o atmosferă specială de concurs”, spune Cosmin Rogoveanu, reprezentant al Asociației Pegas Triatlon Club.

Proba de înot are loc în Lacul Buftea, segmentul de ciclism în oraşul Buftea, iar alergarea va fi inclusiv prin parcul Palatului Știrbei. În plus, participanții la concurs pot opta pentru proba Sprint sau Olimpic, cu lungimi diferite la înot, ciclism și alergare.

După Pegas Triatlon Buftea, pasionaţii de sport mai au la dispoziţie Cozia Mountain Run, pe 7 iulie, şi a doua ediție a Semimaratonului Buftea, din 30 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *